Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

To blog των Φίλων των Ποταμών

Οι Φίλοι των Ποταμών, μετά από μια μακρά περίοδο σιγής, επιστρέφουν ξανά στη μάχη για την προστασία των ποταμών της πατρίδας μας. Με την έναρξη αυτού του ιστολόγιου, η επικοινωνία μας γίνεται πιο διαδραστική, πιο άμεση.


Η ιστοσελίδα των Φίλων των Ποταμών, που φιλοξενήθηκε όλο αυτό το διάστημα στο site του TEAMadara, είναι ακόμα προσβάσιμη ακριβώς εδώ. Μπορείτε να βρείτε εκεί όλες τις προηγούμενές μας δημοσιεύσεις, για την "Κίνηση των 40 ποταμών" και όλες τις άλλες παρεμβάσεις μας, αν και κάποια πράγματα θα μεταφερθούν σε ανάλογα posts και στο blog.


3 σχόλια:

  1. Ίσως έχουμε και συμμάχους τελικά...
    http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=599&reftab=37&t=%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%96%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι βέβαιο Δέσποινα. Πολλοί σκέπτονται το ίδιο και έχουν τις ίδιες αξίες με μας. Το θέμα είναι να βγουν και να μιλήσουν για αυτές.
    Η σχεδιαζόμενη εκτροπή του Αώου είναι ένα θέμα που ήταν στην ατζέντα να το καλύψουμε και από αυτό το βήμα. Σ' ευχαριστώ για την έμμεση υπενθύμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/10, 6:27 μ.μ.

    Μπράβο παιδά! Σήμερα σας ανακάλυψα, και σας κάνω bookmark! Διάβασα τα περισσότερα απ' τα post σας και όταν μπορέσω θα το κοιτάξω αναλυτικότερα to blog!

    Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας! Είμαστε μαζί σας!

    Κωστής Ν.
    http://hourglasssand.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή